Skip to main content

Summerschool - S3-introductie

Geef je team een boost met S3!

Description

Worstel je ermee om teams zelfsturend te helpen worden? Ben je de trage, bureaucratische hiërarchie in je organisatie beu maar wil je ook niet in chaos terechtkomen? Heb je zin om met nieuwe ideeën en technieken aan de slag te gaan?

Dan is deze introductietraining iets voor jou! Je krijgt een introductie in Sociocratie 3.0 (oftewel S3): een principe-gebaseerde, praktische gids voor bewuster en effectiever samenwerken op elke schaal. S3 beschrijft een verzameling modulaire patronen en technieken rond zelfsturing, besluitvorming en het structureren van een organisatie zonder 'bazen'. De S3 patronen zijn modulair en meteen inzetbaar en helpen teams en organisaties die naar een meer 'teal' manier van samenwerken willen groeien. (Meer info over S3 vind je op www.sociocracy30.org.)

Deze zeer interactieve workshop combineert wat achtergrond en theorie rond S3 met praktische tips en oefeningen, voornamelijk rond samen beslissen en de wijsheid van de groep gebruiken.

Zo ga je naar huis met een aantal heel concrete ideeën en handvaten om mee aan de slag te gaan en heb je een begrip van hoe S3 zou kunnen bijdragen tot een organisatie die meer wendbaar en effectiever is en die gelukkiger maakt.

Subscribe

DateLocationTrainerLanguagePrice excl. VAT
28 AugKontichdieter dehaesLanguage defined on site€145.00SubscribeMore info

Subscribe

Date: 28 Aug
Location: Kontich
Trainer: dieter dehaes
Language: Language defined on site
Price: €145.00 excl. VAT
SubscribeMore info