Skip to main content

Powerful Communication Intro

Learn how to reach your goals while communicating. Be happy by creating true connections with others.

Description

Communiceren doen we allemaal dagdagelijks. Het onderscheidt ons als mens van alle andere diersoorten. En toch loopt communiceren niet altijd even vlot. Je komt soms ongewild vijandig over, je boodschap wordt niet gehoord of niet begrepen. Je kan niet duidelijk maken wat je echt wilt en waarom.

Deze gratis avondsessie wilt je laten proeven van een andere manier van communiceren. Daadkrachtig en invoelend.

Je stapt af van denken in zwart/wit en in termen van gelijk of ongelijk. In de plaats daarvan leer je aanvoelen wat leeft bij jou en bij de ander. En van daaruit ontstaat een heel nieuwe manier van communiceren.

Tijdens deze training maken we vooral gebruik van de techniek van Geweldloos Communiceren, maar we combineren deze met een aantal andere communicatietechnieken (LSD, rapport, open vragen, …). Wie de smaak te pakken heeft, kan zich verder verdiepen tijdens onze tweedaagse "Powerful Communication".

Target audience

Deze training staat open voor iedereen die beter wilt leren communiceren en die vaker een win-win situatie wilt halen uit zijn communicaties.

Subscribe

DateLocationTrainerLanguagePrice excl. VAT
There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Subscribe

There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Learning Objectives

Je leert technieken die je kan gebruiken tijdens meetings, 1 op 1 gesprekken en zelfs bij presentaties. Technieken die je zowel in je professionele leven als in de privésfeer kan toepassen.