Skip to main content

Omgaan met weerstand bij verandering (binnen en buiten IT)

Neem deel aan deze interactieve sessie rond de weerstand tegen verandering en hoe daarmee om te gaan in jouw projecten.

Description

Elk project brengt veranderingen met zich mee voor klanten, gebruikers en soms zelfs de hele organisatie. De impact van deze veranderingen mag niet onderschat worden en als projectleider of change manager wil je mensen mee krijgen in de verandering die je organiseert. Of het nu gaat over een nieuwe versie van de tools die ze gebruiken, over een andere manier van werken, of over een nieuwe organisatiestructuur... je wilt graag dat mensen enthousiast en constructief meewerken om van het project een succes te maken.

Maar we weten dat dit niet altijd van een leien dakje loopt. De spreekwoordelijke weerstand tegen verandering steekt gelukkig niet altijd de kop op, maar toch is hij vaak merkbaar en bemoeilijkt hij de afwerking en uitrol van je project.

In deze interactieve sessie ontdek je de belangrijkste oorzaken voor die weerstand tegen verandering, en leer je hoe ermee om te gaan. Aan de hand van enkele eenvoudige modellen krijg je inzicht in de dynamiek rond verandering en krijg je praktische tips om ermee aan de slag te gaan.

Target audience

Iedereen die met verandering op eender welk vlak (proces, structuur, rollen, organisatie, cultuur, ...) in aanraking komt is welkom op deze sessie. Voorkennis of ervaring is niet vereist.

Subscribe

DateLocationTrainerLanguagePrice excl. VAT
There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Subscribe

There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Schedule

  • 17:30 Welcome
  • 18:00 Introduction & session
  • 20:00 Closure + optional after-drink