Skip to main content

Management 3.0 (Nederlandstalig)

Volg deze opleiding om moderne, motiverende management- en leiderschapstechnieken te leren. En wordt zo een betere leider in een veranderende wereld!

Description

U begeleidt teams en organisaties naar een meer efficiënte werkomgeving. U bent op zoek naar richtlijnen en praktijken om u te ondersteunen in uw zoektocht naar het succesvol managen van uw teams? Heeft u tijdens uw zoektocht geëxperimenteerd met veel “best practices”, technieken en tools uit verschillende ideologieën zoals Beyond Budgeting, Lean, Agile, PMBOK, Prince2, ITIL, Corba, Situational Leadership, RACI ...?

U hebt ervaren dat "Management" niet iets is wat je kunt vangen in één enkele ideologie, u voelt dat u kennis moet hebben van van veel technieken om een goede mentor te worden en in staat te zijn om uw bedrijf te begeleiden naar operationele efficiëntie. U bent zich bewust dat ideologieën gecombineerd moeten worden met een goede organisatorische setting, betrokkenheid en motivatie om echt succesvol te zijn!

Dat is waar "Mangement 3.0" ten tonele komt!

Target audience

Deze opleiding is waardevol voor een breed publiek: projectleiders, team leads, coordinatoren, change agents, Scrum Masters, Agile en Lean coaches, etc.

Subscribe

DateLocationTrainerLanguagePrice excl. VAT
There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Subscribe

There are no available registration dates for this training. Feel free to contact us for a in-house training

Agenda

Een combinatie van een heleboel verschillende wetenschappelijk onderbouwde management en leiderschap praktijken en technieken leert u hoe u uw organisatie te veranderen naar een meer productieve, creatieve en inspirerende omgeving voor alle betrokkenen.

U kunt verwachten aan de volgende principes:

 • eenvoudige te onthouden structuur
 • afwisseling van theorie en praktijk
 • gebruik van heldere, effectieve visuals
 • interactieve spelletjes en oefeningen
 • groeps- en individuele bijdragen
 • concrete toepassingen, tastbare resultaten

Extra opmerking: De training werd aangepast om in niet-Agile, non-software en niet-technologisch gebaseerde omgevingen toe te passen! Hoewel management 3.0 afkomstig is uit Agile, ervaren we dat de tools, technieken en kennis binnen de opleiding van toepassing zijn op vele management omgevingen en als dusdanig werd de cursus opnieuw ontworpen om te passen binnen algemene management omgevingen

Learning Objectives

Management 3.0 brengt inzicht in de complexiteit van de organisatie, leert open te staan voor verandering volgens competentie en business modellen. Een steun om uw organisatie vorm te geven in dit snel veranderende economisch landschap.

Management 3.0 biedt u hulpmiddelen om autonome groei van competenties te bevorderen doorheen de gehele organisatie, in plaats van beschermen van kennis binnen de grenzen van afdelingen. Dit soort innovatie, collectieve kennis enaanpassingsvermogen, zijn de belangrijkste pijlers om in deze snel veranderende wereld overleven.

Gedurende 2 dagen verzamelt u kennis, tools en technieken met betrekking tot:

 • Complexiy theory en systems thinking om de complexe adaptieve systemen waarin we leven te begrijpen
 • Hoe mensen actief, creatief en gemotiveerd te houden binnen uw organisatie
 • Hoe zelforganisatie te laten groeien
 • Hoe de mentaliteit en de inspanningen van uw organisatie naar een gezamenlijk doel te begeleiden
 • Hoe u uw organisatie kunt laten groeien rond de belangrijke competenties
 • Hoe u uw organisatie kunt aanpassen om communicatie te verbeteren en de risico's, kosten en potentieel fallen tot een minimum te herleiden
 • Hoe continuous improvement toe te passen in uw bedrijf